Persoonlijke ondersteuning

Dit Koningskind is gespecialiseerd in de persoonlijke ondersteuning van mensen met een handicap en hun verwanten. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van opvoeding, relaties, seksualiteit, geloof, rouwverwerking, eenzaamheid, contact met lotgenoten, de kerk of wetgeving.

Telefonisch contact met een van onze regioconsulenten

In al die situaties kunt u terugvallen op Dit Koningskind. Een deskundig medewerker luistert naar uw verhaal en helpt u weer op weg. Misschien is uw vraag al beantwoord met wat informatie of een persoonlijk gesprek. Of u kunt meedoen aan een gespreksgroep of cursus. Als het nodig is verwijzen we u door. Maar ook na uw doorverwijzing blijven we voor u klaarstaan. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Bel ons op : 030- 2363788 (ma t/m do 09.00 - 15.45 uur) of neem op een andere manier contact met ons op. U kunt ook worden teruggebeld op een moment dat het u beter uitkomt. Vul hiervoor het onderstaande formulier in.

Belformulier

Als u één van onze regioconsulenten wilt spreken op een voor u geschikt moment vul dan dit formulier in en binnen twee weken wordt u door een regioconsulent gebeld op een door u gekozen dag en tijdstip.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Geef hieronder aan wanneer u wilt worden teruggebeld.

Uw gegevens

    Vormgeving door douglas design